New beetle club

3 fantastische opties voor de Volkswagen New Beetle

3 fantastische opties voor de Volkswagen New Beetle

Geplaatst op

Als je een nieuwe auto wil aanschaffen, dan denk je natuurlijk na over het kiezen voor een Golfwagen New Beetle. Er zijn verschillende interessante en zeer handige uitbreidingen en opties beschikbaar voor dit veelzijdige model van de Duitse fabrikant. Dat is een van de redenen waarom een Volkswagen Newbeetle zo´n populaire keuze is. Er is voor ieder wat wils! In deze blog delen we je daarom graag de, naar onze mening, meest interessante opties en uitbreidingen voor je nieuwe wagen!

Trekhaak

Een trekhaak is alleen handig als je een beetje een krachtige auto hebt. Gelukkig is de VW Newbeetle een vrij sterke wagen. Dat betekent dat je de caravan, paardentrailer of wat voor aanhangwagen dan ook prima kunt koppelen aan je volkswagen. Je maakt jezelf op die manier onafhankelijk en je kunt, ondanks de misschien wat beperkte ruimte van de Newbeetle ten opzichte van andere modellen van Volkswagen, toch een hele hoop spullen en materialen vervoeren.

Bagagedrager

Een bagagedrager is niet enkel en alleen voor fietsen! Je ziet vooral bij de wat oudere automodellen nog een karakteristieke en typerende bagagedrager, meestal in combinatie met een rieten mand. Je ziet de bagagedragers bij auto´s zoals de Mini Cooper, Citroën Deux Cheveaux en de Fiat 500. Ook bij de oudere modellen van de Volkswagen Beetle zie je ze vaak. Ze geven niet alleen wat meer bagageruimte, maar zorgen er ook nog voor dat je wagen een wat extra allure heeft.

Stuurbekrachtiging

Bij veel oudere auto´s heb je de luxe van stuurbekrachtiging niet. Dat betekent dat je in een oldtimer vaak met erg veel kracht moet trekken aan het stuur wanneer je, vooral bij lage snelheid, je wielen wilt draaien. Gelukkig is de Newbeetle een nieuwe auto die dus aan de ene kant de klassieke uitstraling behoudt en aan de andere kant van de moderne foefjes die tevens essentieel zijn voor het rijcomfort, beschikt.

Gerelateerde berichten

bmw onderdelen

5 manieren om de kosten voor auto onderhoud te drukken

Het runnen en onderhouden van een auto is duur, met hoge brandstofprijzen en potentieel hoge onderhoudskosten. Volg echter een aantal basistips en je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden