New beetle club

Wat is een duurzame vloer

Wat is een duurzame vloer

Geplaatst op

Een vloer in een winkel krijgt veel te verduren met klanten die naar binnen en weer naar buiten lopen. Bovendien draagt de vloer in de winkel bij aan de feel en look en is daarmee een bepaalde sfeer en uitstraling na te streven. Het is dan ook van belang om met meerdere aspecten rekening te houden als het om de keuze voor een winkelvloer gaat. Bijvoorbeeld ook nog met het duurzame aspect, waarbij de lange levensduur in combinatie met een milieuvriendelijk karakter voorop staan. Er zijn wat dat betreft verschillende duurzame vloeren te onderscheiden.

Duurzame PU gietvloer

Een duurzame PU gietvloer is een van de beste keuzes om als winkelvloer toe te passen. Dit type vloer heeft namelijk al als voordeel in een lange levensduur te voorzien. Bovendien is de afstemming met de winkel in kleur en in stijl te maken. Verder geldt dat een PU gietvloeren met milieuvriendelijke materialen is uit te voeren en om deze reden eveneens als duurzame vloer voor winkels is aan te merken.

Duurzame epoxyvloer voor zware belasting

Een epoxyvloer is net als een PU gietvloer een zogenoemde kunststofvloer en is eveneens om meerdere redenen als duurzame winkelvloer aan te merken. Het is een vloer die lang meegaat en zwaar te belasten is. Bij de keuze voor een kunststofvloer als winkelvloer is er rekening te houden met de mate van belasting. In een supermarkt staan er bijvoorbeeld zware stellages met producten en in een kledingwinkel hangen kledingrekken die minder gewicht met zich meebrengen.

Grindvloer: sierlijk en duurzaam Een grindvloer bestaat voor een groot deel uit natuurlijke materialen, zoals kleine grindkorreltjes. Dat maakt het al tot een duurzame winkelvloer en bovendien is het een vloer die zo is af te werken dat een lange levensduur gegarandeerd is. Als extra voordeel betreft dit een duurzame winkelvloer die ook nog eens sierlijk mooi is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden