New beetle club

In deze unieke auto’s laat je hoofden draaien

In deze unieke auto’s laat je hoofden draaien

Geplaatst op

We zijn van mening dat de auto van jan modaal tegenwoordig erg saai is. Allemaal een grijze kleur, ronde vormingen en geen karakter. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar meer dan 80% zal geen hoofden doen draaien. Om toch een mooie auto te rijden, kiezen sommige voor een auto huren. Een auto huren is namelijk dé manier om even te ontsnappen van je saaie auto. In deze blog gaan we het hebben over auto’s die wél interessant zijn. Deze auto’s zorgen voor een stijve nek (van het nakijken).

Volkswagen Beetle

Natuurlijk kunnen we de Volkswagen Beetle niet vergeten. We hebben een grote passie voor deze wagen en met ons vele anderen. Er bestaat vrijwel geen enkele andere auto die er zo uitziet als deze kever op wielen. De auto’s van nu zijn een stuk groter en moderner geworden, daarom valt de Beetle extra op. Sommige mensen denken dat ze een clown auto zien rijden, maar dat doet deze auto te kort. 

Jeep Wrangler

Door de jaren zijn er verschillende uitvoeringen van de Jeep Wrangler op de markt gebracht. Omdat Nederland maar een saai land is, met rechte wegen en zuiver asfalt, is de Jeep niet het meest logische vervoermiddel. Daarom kijken de meeste mensen ook een beetje gek op als ze een Jeep voorbij zien rijden. Vooral als je het dak van de Jeep afhaalt. 

Ford Mustang

Ford haalt steeds meer marktaandeel in Europa. Ford heeft eindelijk, na al die jaren, door waar de Europese markt op staat te wachten. Waar wij nog steeds van balen is dat ze vroeger de Ford Mustang nooit erg hebben gepusht in Nederland. De Ford Mustang is in onze ogen een van de stoerste auto’s. Ze ademen mannelijkheid. Als je een Ford Mustang wilt importeren, moet je rekening houden met hoge importkosten en zijn de autobelastingen ook niet mals. Daarom is het een erg unieke auto die je niet veel tegenkomt in Nederland. Maak dus goed gebruik van je ogen als je hem langs ziet rijden en wees niet bang je hoofd te draaien. Het is een kans die je niet veel krijgt hier.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden