New beetle club

De ongelooflijke voordelen van de Studentchauffeur

De ongelooflijke voordelen van de Studentchauffeur

Geplaatst op

Als ondernemer is het fijn om te kunnen besparen op bepaalde dingen, zodat je niet al te veel geld uit hoeft te geven aan investeringen. In deze blog willen we je daarom een leuke suggestie doen, namelijk de Studentchauffeur. We gaan je ook vertellen wat je eraan hebt zodat je daar meer profijt uit kan trekken. Lees snel verder om te ontdekken hoe we dit in deze blog voor jou uiteen gezet hebben. 

Wat is een student chauffeur? 

Iedereen heeft wel een beeld bij een privéchauffeur, zo’n expert in het autorijden die helemaal op de hoogte is van de zakelijke conventies en zo moeiteloos mee kan draaien in de zakelijke wereld waarin jij je als ondernemer ook begeeft. Maar wanneer we het hebben over een studentchauffeur dan komt er een hele andere connotatie naar boven, het kan bijvoorbeeld zijn dat je denkt dat de studentchauffeur helemaal niet zo goed is. Maar dat is zeker niet het geval en dit gaan we je even uitleggen. 

Een studentchauffeur is een student die naast zijn studie parttime werkt als zakelijk chauffeur. Hij of zij heeft een opleiding gehad waardoor de chauffeur prima op de hoogte is van de conventies die gelden in deze wereld, ze spreken ze ook meerdere talen waardoor communiceren met buitenlandse klanten een fluitje van een cent is. De studentchauffeur is per uur voor een gereduceerd tarief in te huren. Je zit dus niet vast aan een privechauffeur in loondienst. 

Concrete taken van een studentchauffeur 

Een ondernemer houdt ervan om concrete zaken voor zich op papier te zien om een goed beeld te krijgen waar hij of zij mee te maken heeft. Dat snappen we. Daarom hieronder een aantal concrete taken van een student chauffeur waar je je voordeel mee kunt doen als ondernemer: 

  • De chauffeur rijdt je van A naar B, vanaf huis naar de klant, of van kantoor naar huis. Dit alles is mogelijk in je eigen auto, maar ook in een gehuurde auto. Het is aan jou. Je kunt dus op dit vlak behoorlijk besparen. 
  • Wanneer je met een klant afspreekt om een zakelijke deal te vieren, dan is het handig dat de Studentchauffeur je naar de specifieke locatie brengt en ook weer terug naar de zaak of je woning. De klant wordt desgewenst bij zijn of haar hotel afgezet. Dit is handig, omdat er tijdens zo’n festiviteit er best een flesje doorheen kan gaan. 

Het grote voordeel van de chauffeur is dat deze ervoor zorgt dat je gewoon lekker in de auto onderweg kunt werken, zoals emails beantwoorden, telefoneren en schrijven aan een memo. Wat je ook wilt doen, het kan gewoon achter in de auto. Dat is de grote meerwaarde van een studentchauffeur. 

Mooie voordelen waar je als ondernemer van kunt profiteren. Veel succes met ondernemen en doe je voordeel met de studentchauffeur. Meer weten? Surf even naar chauffeursdiensten.nl voor meer info. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden